Stijlvol Afscheid

 ‘Mooier dan we hadden durven dromen…’
Afscheid nemen van uw dierbare, passend in zijn of haar stijl.
Daar staat Stijlvol Afscheid nemen voor.

Repatriëring vanuit Málaga...

Wanneer u regelmatig in de regio van Marbella verblijft, zal het vast weleens door uw gedachten gaan: wat als mij of mijn dierbare hier iets overkomt… wie moet ik bellen voor repatriëring en hoe werkt dat dan precies? Hiervoor kunt u mij vragen u te helpen. Ik ben bekend in deze Spaanse regio, ik woon er, spreek de taal en weet voor welke formaliteiten u waar moet zijn. Dit geldt voor de situatie waarin u of uw dierbare in Spanje wordt begraven of gecremeerd, maar ook voor het overbrengen van uw dierbare naar Nederland.
Zo ga ik desgewenst zelf mee naar Nederland en zorgen we ervoor dat alles netjes en volgens de geldende wet- en regelgeving verloopt. Dit scheelt de nodige energie die u kunt gebruiken om andere dingen rondom de uitvaart te organiseren.

Over Ann...

Herdenkingsbijeenkomst?
Als geen ander besef ik dat u of uw dierbare ook een ‘Spaans leven’ had en dat hier mogelijk mensen zijn die graag afscheid van hun vriend of familielid willen nemen. Met elkaar een passende herdenkingsbijeenkomst organiseren voorafgaande aan het vertrek naar Nederland is dan ook een mooie manier om dit te doen. Voor meer informatie over hoe ik u hiermee van deinst kan zijn, zie kopje ‘uitvaartbegeleiding’.