Stijlvol Afscheid

 ‘Mooier dan we hadden durven dromen…’
Afscheid nemen van uw dierbare, passend in zijn of haar stijl.
Daar staat Stijlvol Afscheid nemen voor.

Bij overlijden in Marbella...

Direct bij overlijden belt u mij op nummer +31 651328819, zodat ik ervoor kan zorgen dat mijn collega’s van Grupo Sur zich over uw dierbare kunnen ontfermen. Zeker als iemand overlijdt in een ziekenhuis is het belangrijk dat u mij direct belt. Bij een thuis overlijden bellen wij dan ook direct samen 911, zodat zij het overlijden kunnen vaststellen. Grupo Sur is een van de grootste uitvaartverzorgers in de regio van Malaga. Zij verzorgen voor mij alle officiële benodigde documenten en alle overige uitvaartbenodigdheden

DIRECT BELLEN:
In Spanje geldt bij overlijden een andere wet- en regelgeving . Het kan voorkomen, terwijl u andere wensen heeft ten aanzien van de uitvaart, dat een lokale uitvaartondernemer uw dierbare meeneemt. Het wordt dan heel moeilijk om het lichaam van uw dierbare terug te krijgen.
Mocht u graag uw dierbare thuis willen opbaren kom ik met mijn collega’s voor de laatste verzorging en het mooi maken van de thuis opbaarruimte. Uiteraard kan het lichaam van uw dierbare ook bij Grupo Sur worden gebracht. Daar is echter geen bezoek mogelijk. Óf kan uw dierbare worden opgebaard in een familiekamer bij Cemetery San Pedro of San Bernabé.

Welke documenten zijn belangrijk om alvast klaar te leggen;
*Indien van toepassing; melding donor
• Paspoort of ID bewijs
• Eventueel trouwboekje
• Polissen uitvaartverzekering
• Indien van toepassing wilsbeschikking
• Kleding en eventuele sierraden die uw dierbare mag dragen