Stijlvol Afscheid

 ‘Mooier dan we hadden durven dromen…’
Afscheid nemen van uw dierbare, passend in zijn of haar stijl.
Daar staat Stijlvol Afscheid nemen voor.

De kosten...

Misschien had u op deze pagina een overzicht met tarieven verwacht. Of een voorbeeld van een begroting. De reden dat dit niet zo is, is dat elk Stijlvol Afscheid anders is! En daarmee ook het budget wat nodig is. Als u Stijlvol Afscheid vraagt om in geheel eigen stijl van uw dierbare het afscheid te realiseren, moet u rekening mee houden met een startbedrag. Na ons eerste gesprek, waarin uw wensen helder in beeld worden gebracht, geef ik u uiteraard een indicatie van het benodigde budget om uw dierbare zijn of haar stijlvolle afscheid te geven.

CALL ME 00316 51 32 88 19

If your loved one has passed away in the area of Marbella To help you organise the funeral.

Bel direct 0031 6 51 32 88 19 / Call me (+31) 6 51 32 88 19

Is uw dierbare overleden in de regio van Marbella Voor het regelen van een Stijlvol Afscheid --- If your loved one has passed away in the area of Marbella To help you organise the funeral.
Click Here

Mijn begeleidingskosten zijn € 1.995,00, dit is inclusief reiskosten en km vergoeding binnen de regio Marbella. Mochten er meer dan 24 uur begeleiding nodig zijn dan bedragen de kosten €95,00 per uur.
De kosten voor een standaard crematie zijn afhankelijk van extra diensten zoals het huren van de kapel of een familiekamer.
In veel gevallen worden door uw reisverzekering de kosten voor repatriëring vergoed. De kosten voor een repatriëring van Malaga naar Amsterdam Schiphol zijn ongeveer € 5.000,00 (afhankelijk van de datum van de vlucht). Indien u wenst dat ik ook de uitvaart voor u verzorg in Nederland zijn mijn begeleidingskosten net zoals in Spanje € 1.995,00.
Alle overige kosten zoals bloemen, rouwdrukwerk, catering, fotografie enzovoort worden zonder marge aan u doorberekent. De originele facturen worden bij de totaal factuur toegevoegd.